5 tips til flot hår

Hej piger!

Hvem af jer gider gå rundt med en fedtet, grim, fuglerede på hovedet? Ingen vel? Så her kommer 5 tips til hvordan du kan have flot hår, for hvem vil ikke det? :) Til at starte med skal det lige siges at JA! man kan godt vaske hår hver dag, efterhånden er de fleste shampoo'er så skånsomme at du godt kan vaske hår hver dag! Det der skader håret er hårtørreren, glatte- og krøllejernet. Det er smartere at lade det lufttørre hvis du har tid nok til det og hold tilbage på hårprodukterne, alle er nemlig velsignede med deres eget naturlige smukke hår.

#1:
Hår fra stranden? Mmh we love it! :)
Men det er langt fra alle der har modet til at hoppe en tur i havnen om vinteren vel? Det du har brug for er en saltvands spray! Der findes en lang række dyre saltvands spray men hvis din pung er lidt tom for tiden kan jeg anbefale "Salt water spray" fra H&M til 40 kr.
Et godt råd er at de fleste har nogle naturlige krøller, dem kan du fremhæve ved at spraye noget af saltvand sprayen i hånden og puffe dit hår op med det og lade det lufttørre.

#2:
Beskidt hår er nemmere at sætte. Så har du planlagt en bytur med veninderne med opsat hår skal du lade være med at vaske det, når håret er en lille smule fedtet er det nemlig nemmere at sætte, hvis du alligevel har vasket hår kan du drysse lidt baby pudder i håret, det giver tekstur. (:

#3:
Parfume! Drenge kan godt lide at lugte til pigers hår, så hvorfor ikke lige give håret et sprøjt når du nu er i gang med parfumen?

#4:
Naturligt er bedst! Du kan vælge at bruge timer på at bekæmpe de små irriterende krøller med dit bedste våben, glattejernet, men det bliver aldrig lige så godt som du havde håbet. Brug i stedet tid på at fremhæve din naturlige frisure. Husk på, det kan godt være du synes at glat hår f.eks passer dig bedst, det betyder ikke at andre synes det! d;

#5:
Find en frisure der passer til din ansigtsform. Det kan godt være at du ville ønske at du havde samme frisure som Lady Gaga, men det er ikke altid den passer til din ansigtsform.
Har du et;
- Ovalt ansigt(en smule længere end det er bredt, og pande og kindben er bredere end kæbe-partiet)? Så er du en af de heldige, stort set alt passer til denne ansigtsform, så du kan bare eksperimentere så meget du vil!
- Rundt ansigt(fyldige kinder, en lille rund pande, et rundt kæde-parti, ingen stor forskel på bredden og længden og ingen skarpe kanter) skal du gå efter fylde oven på hovedet, det får dit ansigt til at se længere ud i stedet for at understrege rundheden. Prøv med end frisure der er længere end til kæbelinjen, sørg for masser af etager så du ikke ender med en masse hår på siden hvor du er allerbredest. Håret foran skuldrene! bløde krøller er også super godt til et rundt ansigt! tilgengæld skal du holde dig fra kort pagehår, det får dit hovede til at virke endnu rundere, hvis du har page så lad det stoppe nogle centimeter under kæbe-linjen. Lad være med at klippe helt lige pandehår, faktisk burde du næsten holde dig væk fra det, da pandehår for det meste fremhæver små pander. glat hår, især hvis det er tyndt, det kan tit få dit hovede til at se stort ud.
- Firkantet ansigt(bred pande og næsten lige så bredt kæbe-parti, der samtidig er meget mærkant. Det er en meget maskulin ansigts form men nogle af verdens smukkeste og mest berømte kvinder har denne. Din frisure til denne ansigtsform skal blødelinjerne op så det virker mindre maskulint) skal du gå efter masser af krøller! de skal helst være længere end kæbe-linjen, langt hår med etager der starter et stykke under kæbe-linjen, og prøv at skifte midterskilningen ud med den klassiske sideskilning. Hold dig fra skarp page, hold dig væk fra skarpe frisure i det hele taget, da det vil fremhæve dit ansigts skarpe linjer, du skal heller ikke tage dit hår tilbage i en knold eller en stram hestehale, det kan se flot ud på nogen men på andre bliver det endnu mere firkantet at se på! langt glat hår vil også understrege dit firkantede ansigt.
- Langt ansigt(minder en hel del om det ovale bare en lille smule mere "trukket" i begge ender, når man har et langt ansigt har man ofte også en lidt længere pande og næse) skal du gå efter pandehår, da pandehår ofte får ens pande til at virke mindre, skarp pagehår der slutter lige over kæbelinjen vil også være godt for jer med en lang ansigts form da det får ansigtet til at se bredere ud. krøller eller "trekants hår"(hvor det er kort foran og bliver længere ned af ryggen) vil også få dit ansigt til at se mindre langt ud. Men undgå dog langt glat hår, meget kort hår eller midterskilning hvilket vil få dit ansigt til at se længere ud.
- Hjerte-formet ansigt(bredt ved panden, går skråt ned i en smal kæbe og en spids hage) skal du gå efter pandehår, alle former for pande hår passer til denne form, det skal bare ikke være for kort. Kort hår kan også gå til denne ansigtsform, du skal bare huske at holde de yderste lag forholdsvist lange. Dit hår skal helst fylde mest omkring hagen, derfor kan du godt have krøller, de skal bare helst starte ved ørerne og ned efter. Hvis du har tykt hår er det også godt med etager. Lad være med at stryge håret tilbage fra hovedet, ved mindre du gerne vil fremhæve dit hjerteformede hovedet.

Håber i kan bruge de råd til noget! :)

Hilsen Lærke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar