Sport

Hej piger :)

Kender i det hvor i vågner om morgenen og har aller mest lyst til at sove videre, og så om aftenen ligger i, i timevis og prøver at falde i søvn, men har aller mest lyst til at stå op og lave noget andet? Eller synes du dine jeans blevet for stramme lidt for hurtigt.
Så er det fordi i ikke dyrker nok sport!
Sport er vigtigt, både for helbredet, men også for dit selvvære. Derfor er det en god idé at starte til en sport, løbe et par gange om ugen, eller i det mindste huske sit idrætstøj!
Hvis du er en af dem der siger "nu vil jeg løbe mig en tur!" og så ligger dig ind foran tv'et med en skål slik, skulle du måske ligge dit liv lidt om, du kunne f. eks løbe sammen med en veninde, i kunne f. eks aftale at mødes en gang om ugen og så løbe en bestemt rute, f. eks op til et udkigspunkt el.lign. og tilbage, eller i kunne aftale en bestemt tid, f. eks en time hvor i bare løber rundt om en boligblog eller noget i den stil(jeg anbefaler at aftale en rute hvor i skal løbe frem og tilbage, da det er mere spændende). Du kunne også lave en ordning med dine forældre hvor i aftaler at du skal løbe 1 gang om ugen, så den første uge får du 1 krone af din mor eller far, den næste uge 2 osv. og hvis du så en uge ikke kommer ud at løbe, får du ikke nogle penge, og starter forfra med 1 krone.

At dyrke sport har mange fordele, for det første, som vi alle ved, taber man sig, ikke altid vægtmæssigt men det kan ses. Grunden til at nogle kommer til at veje mere af det, er at fedt vejer mindre end muskler, og når man træner forbrænder man fedtet, samtidigt med at man danner muskelmasse. Du bliver også gladere, og jo gladere du er jo gladere bliver dine venner og dem du går sammen med, du har sikkert selv prøvet at din veninde er totalt nedtrykt fordi at hendes kæreste lige har slået op, og jo mere nedtrykt hun er jo mere nedtrykt føler du dig også. Det gør dig frisk! Ja! om aftenen vil du, hvis du har trænet nok, være så træt at du næsten falder i søvn før dit hovede rammer puden. Du får derfor en længere og tungere søvn end du ellers ville have fået, og når du så står op, vil du være meget friskere end du normalt ville være. Til sidst men ikke mindst får du bedre samvittighed, f. eks, hvis du har det med at spise en masse små usunde mellemmåltider, kan du jo have god samvittighed over det, for hey! Du har jo lige løbet 10 km! (;

Så derfor piger, husk nu at dyrke en masse sport!

Hilsen Lærke :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar